دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی رایگان

طبقه بندی موضوعی

۲۰ مطلب در شهریور ۱۳۹۳ ثبت شده است

مقـدمه:

 

علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را در چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.


طرح توجیهی تولید مربا ترشی و خیارشور

فرمت فایل : word

تعداد صفحات : 15


برای دانلود طرح توجیهی اینجا را کلیک کنید

  • علی همتی

مقدمه :

برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست کنده وآن را بصورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور درکارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین ۱ تا ۴ درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردکه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .

چنانچه سیب زمینی پوست کنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیرة مایل به قهوه ای می شود، که پس از خشک شدن ، تبدیل به خاکستری می گردد.

پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد ،که اینکار نیز بوسیلة ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی بنام هاپر ریخته می شودوباعبور ازمیان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی ازقبیل جنس (نوع ) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و…بستگی دارد ، که معمولا بین ۵/۱ تا۳ میلیمتر متغییر می باشد.

 

فرمت فایل : WORD

تعداد صفحات : ۱۹ صفحه


برای دانلود طرح اینجا را کلیک کنید

  • علی همتی

مقدمه :

ایجاد صنایع وابسته به صنعت دامپروری و دامداری در مناطق دارای این گونه صنایع، علاوه بر ایجاد اشتغال مؤثر می‌تواند با توسعه زیرساخت هایی به منظور استفاده از مواد اولیة در دسترس و کسب ارزش افزوده ، موجبات تکمیل زنجیره تولید را فراهم نماید

ایجاد کارخانه تولید چرم و سالامبور نیز از جمله این فعالت ها است که می‌تواند با استفاده از محصولات فرعی واحدهای دامداری در رونق صنعت دامپروری مؤثر واقع شده و با تولید چرم و سالامبور علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، زمینه ساز اشتغال در صنایع پایین دستی خود گردد و به این ترتیب چرخه تولید منطقه را از تولید محصولات غذایی مورد استفاده دام ها تا تولید مصنوعات چرمی کامل کند.

وجود صنعت چرم و سالامبور سازی یک مزیت برای بالا بردن ارزش افزوده فرآورده های دامی نیز می‌باشد زیرا با تبدیل پوست به چرم علاوه بر افزایش کیفیت پوست ، ارزش افزوده خوبی را نیز می‌توان کسب کرد . بنابر این بی‌تردید وجود این گونه صنایع جنبی را می‌توان امری مناسب و غیر قابل اجتناب برای مناطقی با تولیدات دامی بالا دانست که قادر به افزایش رونق اقتصادی در این مناطق خواهد بود.

 

طرح توجیهی تولید چرم و سالامبور

تعداد صفحات : ۱۸ صفحه

قالب فایل : WORD


برای دانلود طرح توجیهی اینجا را کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید تافی و شکلات

طرح توجیهی تولید تافی و شکلات

طرح توجیهی تولید تافی و شکلات

مقدمه :

شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می‌دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶۰% و درجه حرارت آن ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد می‌باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می‌باشد و همچنین می‌تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

 

فرمت فایل : word

تعداد صفحات : ۱۶ صفحه


برای دانلود طرح اینجا کلیک کنید

  • علی همتی

مقدمه

با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن در مقایسه با قیمت نسبتا بالای سایر تنقلات و بازار فروش نسبتا بالای محصول، احداث واحد تولید پفک نمکی با عنایت به داخلی بودن کلیه ماشین آلات خط تولید و عدم نیاز ارزی ، علاوه بر اینکه خود کفایی کشور را تضمین می‌کند زمینه مناسبی را جهت کسب بازارهای خارجی و صدور محصول به کشورهای همسایه در راستای صادرات غیر نفتی فراهم می‌نماید.

 

ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

مراحل تولید پفک نمکی با ورود پودر ذرت از قبل آماده شده به میکسر و رساندن رطوبت آن به ۱۲% آغاز می‌شود. سپس پودر وارد اکسترودر شده و در آن به شکل لوله هایی توخالی در آمده و در انتهای سیلندر آن تیغه ای این لوله ها را به ابعاد دلخواه قطع می‌کند.

 

طرح توجیهی تولید پفک نمکی

تعداد صفحات : ۱۸ صفحه

قالب فایل : WORD


برای دانلود طرح توجیهی تولید پفک نمکی اینجا کلیک کنید

  • علی همتی

انسان های اولیه برای تهیه آرد از گندم (از غلات ) دانه ها را بین سنگ ثابت و سنگی که به وسیله دست نگهداری و بر روی دانه ها فشرده و غلتانده می شد خرد می کردند. مصری ها در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح از نوعی آسیاب سنگی برای آرد کردن استفاده می نمودند که متشکل از یک سنگ دایره ای شکل که سنگ دایره ای شکل دیگری بوسیله دست بر روی سنگ پایین چرخانده می شد.از این نوع آسیاب سنگی هنوز هم در بعضی از خانه های قدیمی و دروستا های ایران وجود داشته و استفاده می شود.رومی ها در ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح و گل ها ساکنین مناطق اروپای غربی و قسمتی از فرانسه امروزی از نوعی آسیای سنگی مخصوصی که با دست Gaule کار می کرد استفاده می کردند. در قرون وسطی استفاده از آسیاب آبی برای تهیه آرد غلات در اروپا متداول گردیده که تقلیدی بوده از روش شرقی ها در تهیه آرد از گندم .آسیاب های غلتکی اولیه در سال ۱۵۱۹ تا ۱۵۵۶ به وجود آمدند. سیر تکاملی با غلتک های هیپربلوئید شروع و پس از آن غلتک مخروطی، غلتک دیسکی و غلتک شیاردار حلزونی ساخته شدند.
گندم از قدیمی ترین و پرمصرف ترین گیاهان زراعی جهان می باشد بطوریکه از سالیان بسیار دور و قبل ازآنکه بشر به موارد مصرف سایر گیاهان از نظر تغذیه پی ببرد مهمترین منبع غذایی برای آنان بوده است . اهمیت گندم بیشتر مربوط به خواص فیزیکی و شیمیایی موادی است که دانه آنرا تشکیل می دهد. پروتئین گندم از لحاظ غذایی فوق العاده پر انرژی است بخصوص سبوس آن که دارای پروتئین زیادی است ونیز شامل ویتامین های مختلفی از جمله ویتامین های گروه A-B-C-E می باشد در کل گندم دارای سه بخش کلی آندوسپرم( آردینه)، پوسته و جوانه) جنین یا گیاهک) میباشد
آندوسپرم :بزرگترین عضو دانه گندم است و ۸۰ تا ۸۳ درصد وزن و ۶۵ تا ۸۵ درصد حجم کل دانه گندم را تشکیل می دهد. این قسمت عمدتا شامل پروتئین ۷۰ درصد پروتئین دانه و نشاسته می باشد. ۱۴ درصد وزن کل دانه را تشکیل داده و خود به لایه های نازک / لایه پوسته که بیرونی ترین لایه است حدود ۵ تری تقسیم می شود که به طور جزیی یا کامل آندوسپرم و جوانه را احاطه کرده اند. لایه پوسته وظیفه محفاظت از مغز دانه را به عهده دارد و کنترل کننده میزان جذب آب نیز می باشد. لایه پوسته دارای فیبر، مواد معدنی ۷ درصد واد معدنی دانه و پروتئین ۴ درصد پروتئین دانه است. این لایه ۱۲ درصد ویتامین B6 دانه گندم را نیز به خود اختصاص داده است.
جوانه محل رویش دانه می باشد که شامل اجزایی از گندم جوان می باشد و حدود ۲٫۵ درصد وزن دانه را تشکیل می دهد. این بخش حاوی ویتامین ها، چربی و مواد قندی است. این قسمت به دلیل چرب بودن محتوای آن نسبتا سریع فاسد می شود.
پرز یا کرک یک دسته موهای نازک می باشند و بخش بالایی دانه را تشکیل می دهند.
دانه گندم شامل قسمت آردی ( نشاسته ای) و سبوس پوسته گندم است .
چربی و ویتامینهای گندم در جوانه و پوسته های گندم و مواد معدنی مانند آهن ، کلسیم در پوسته گندم قرار دارد . به هنگام آسیاب کردن گندم جوانه و بخشی از پوسته یا سبوس گندم از قسمت آردی جدا می شود . آرد با توجه به میزان سبوس آن درجه بندی می شود که عبارتند از، آرد قنادی ، آرد ستاره ، آرد سبوس گرفته و آرد کامل. هر آردی مصرف خاصی دارد که آرد کامل به سبب داشتن سبوس زیاد قهوه ای رنگ بوده و نسبت به آردهای دیگر از نظر داشتن ارزش غذایی بالاتر از اهمیت بیشتری برخوردار است.
انواع آرد و کاربرد آن: آرد ستاره برای نان باگت و نانهای حجیم- مشخصات آرد ستاره درجه ۲- آرد نول نرم ( ویژه قنادی)- سمولینا ( ویژه ماکارونی)
فرآیند تولید :
تکنولوژی آرد سازی
بخش بوجاری
-۱ دریافت گندم : شامل در یافت گندم از کته و ذخیره سازی در سیلو ها می باشد.
-۲ بوجاری اولیه:
-۲-۱ الک بوجاری : براساس سایز، ذرات درشتر و ریز تر از گندم را جدا می کند.
-۲-۲ کانال هوا : بر اساس نیروی ثقل ذرات سبکتر از گندم جدا می شود.
-۲-۳ شن گیر: بر اساس دانسیته شن از گندم جدا می شود.
۲-۴- پوست گیر : بر اساس سایش گرد روی پوسته گندم جدا می شود.
- ۲-۵ ترییور )سیاه دانه گیر استوانه ای و مارپیچ :( جهت جدا سازی سیاه دانه و گندم شکسته.
۳- نم زنی (مشروط کردن):
در دو مرحله نم زنی و خواب گندم را داریم ۲۴ تا ۳۵ ساعت با توجه به نوع گندم.
-۴ بوجاری نهایی:
معمولا” جهت تکمیل عملیات بوجاری از دستگاه های الک بوجاری وکانال هوا وشن گیر و پوست گیر ۴۰*۸۰ استفاده می شود.
بخش آسیاب
-۱ والس : که غلطک های آن با اختلاف دور که دارد آندوسپرم را از پوسته گندم جدا می کند، دو نوع والس با
غلطک های شیار دار و صاف داریم
-۲ الک بزرگ : که با دیاگرام توری های داخل آن آرد را مرحله به مرحله جدا می کند
-۳ الک کورپا ( مغز گندم گیر) : بر اسا س اختلاف دانسیته مغز گندم (سمولینا) از ذرات هم سایز سبوس جدا می
شود.
-۴ الک تایفون :گرد آرد چسبیده به سبوس را جدا می کند.
-۵ کمک والس : جهت باز کردن بار نرم پخ شده خروجی از والس های نرم
-۶ جت فیلتر : جهت گرفتن گرد آرد از هوای بخش انتقال
بخش کیسه گیری
-۱ الک کنترل فلزی دوبله : جهت کنترل نهایی محصول قبل از کیسه گیری
بو جاری گندم
جدا کردن ناخالصی ها :
۱٫ بذر علفهای هرز، دانه غلات دیگر، باقیمانده گیاهانی مانند کاه و کزل
۲٫ موادی که منشاء حیوانی دارند مانند فضولات و باقیمانده حشرات
۳٫ مواد معدنی ، گل و لای ،گرد و خاک ،سنگ ریزه ، قطعات فلزی گوناگون
۴٫ سایر نا خالصی ها مانند پارچه ، کاغذ ، اشیاء پلاستیکی ، نخ
نا خالصی های مذکور با دانه های آسیب دیده ، دانه های لاغر و چروکیده و دانه های شکسته را screening نامند در اروپا Besatz و در آمریکا خنشلث گفته می شود.
نا خالصی های گندم را با توجه به وزن مخصوص دانه گندم و شکل ظاهری آن جدا سازی می نمایند. نا خالصی ها باید قبل از آسیاب کردن جدا شود زیرا برخی از نا خالصی ها مانند ارگوت و تخم گیاه سر شکافته ، مقداری مواد رنگی یا سمی به محصول اضافه می کنند و بر عکس برخی موجب رنگبری آرد می شوند.بعلاوه سنگ ریزه و قطعات فلزی موجب خرابی دستگاه ها و خطر آتش سوزی کارخانه می شوند. نا خالصی هایی مانند گل و گردوخاک ، مو و مانند اینها که به دانه چسبیده اند توسط شستشو جدا می شوند.نا خالصی های دیگر با توجه به اینکه در مقایسه با گنم دارای ابعاد،شکل ، سرعت پرتاب در برابرجریان هوا، وزن مخصوص ، ویژگی های مغناطیسی و الکترواستاتیک ،رنگ ، ناصاف بودن سطح ، متفاوت هستند میتوان بر اساس عوامل فیزیکی گوناگون از محصول جدا نمود.
تولید انواع آرد با درجات مختلف

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : 98

برای دانلود اینجا را کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید آب معدنی ویتامینه

طرح توجیهی تولید آب معدنی ویتامینه

مقدمه :

آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و… دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان برای ایجاد موازنه وتعادل بین توزیع نیازها و منابع آب موجود مستقیما در وضعیت طبیعی رودخانه ها دخالت کند و با ایجاد تاسیسات گوناگون ذخیره و توزیع آب شرایط طبیعی را به منظور تامین نیازهای خود تغییر دهد . آب معدنی و آب شرب بعنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیات میباشد . میزان نیاز روزمره هر فرد ۱ تا ۲ لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد . استفاده از آب آشامیدنی سالم و گوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرف آب میباشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده است . امروزه مصرف آب های بطری ای رواج بسیاری پیدا کرده است  چرا که آبهایی که دارای مواد معدنی غنی می باشند برای انسان مفید هستند . آب های بطری ای به دو دسته اصلی تقسیم می شوند، آب گازدار و آب ساده ، آب گازدار ممکن است به طور طبیعی با دی اکسید کربن تصفیه شود اما گاز آن معمولا” در طی عملیاتی به آن اضافه می شود. میکروبها در آب گازدار زنده نمی مانند زیرا دی اکسید کربن حل شده در آب به آن خاصیت اسیدی می دهد.

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای
  • نام و کد محصول (آیسیک ۳)
  • تعیین ظرفیت اقتصادی
  • محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
  • انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
  • سایر نیازمندیها
  • لیست تجهیزات آزمایشگاهی
  • تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
  • تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
  • فضاها و ساختمانها
  • فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
  • محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
  • فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
  • فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
  • فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
  • فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
  • فضای مورد نیاز انبار محصول
  • خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
  • سیستم تصفیه آب
  • سیستم تصفیه فاضلاب
  • مناسب برای
    اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
    گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
    ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
    گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
    ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

    فرمت فایل:PDF
    تعداد صفحات:15

  • برای دانلود اینجا را کلیک کنید
  • علی همتی

آموزش خوشنویسی انگلیسی

 

آموزش خوشنویسی انگلیسی

آموزش خوشنویسی انگلیسی

 

توضیحات :   امروزه اهمیت زیبایی نوشتار و خوش خطی بر هیچکس پنهان نیست و در جهانی که زبان بین المللی انگلیسی شناخته میشود، علاوه بر اینکه ما باید با خوشنویسی زبان فارسی آشنایی داشته باشیم؛ لازم است که با زیبایی نویسی در زبان انگلیسی و قواعد خوشنویسی در این زبان آشنا شویم. در کتاب حاضر شما بیشتر با قواعد خوشنویسی زبان انگلیسی آشنا خواهید شد.

نام کتاب :  آموزش خوشنویسی انگلیسی

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۳۶

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۱,۶۰۰  کیلوبایت


برای دانلود کتاب آموزش خوشنویسی اینجا را کلیک کنید

  • علی همتی

خلاصه ی طرح:

کل هزینه ی سرمایه گذاری:  ۱۴۶۷/۲ ملیون ریال

سرمایه ی ثابت:   ۱۲۶۷/۱ ملیون ریال

سرمایه ی جاری: ۲۰۰/۱ ملیون ریال 

پیش بینی مدت باز پرداخت تسهیلات بلند مدت: ۶ سال

 

این طرح توجیهی شامل موارد زیر میباشد:

نکات لازم در بهره برداری گیاهان دارویی

نکات فنی در جمع اوری و محصول برداری گیاهان دارویی

زمان برداشت اندام های مختلف گیاهان دارویی

بررسی هزینه های سرمایه گذاری طرح

-سرمایه ی ثابت

- زمین

- محوطه سازی

- ساختمان سازی

تاسیسات

هزینه های پیش بینی نشده

هزینه های جاری

درامد سالانه

نقطه ی سربه سر

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF

تعداد صفحات:۲5

برای دانلود اینجا کلیک کنید

  • علی همتی

از آنجائیکه کشور ایران از بزرگترین تولیدکنندگان گیاهان دارویی می‌باشد، با اجرای این طرح و تبدیل این گیاهان به دارو، می‌توان کشور را در زمره تولیدکنندگان عمده داروهای گیاهی نیز وارد نمود. در مجموع با توجه به حجم کم سرمایه‌گذاری، شاخصهای اقتصادی مناسب و مدت زمان کوتاه اجرای طرح، اجرای طرح توجیهی تولید شربت های گیاهی پیشنهاد می‌گردد.
طرح توجیهی تولید شربت های گیاهی

طرح توجیهی تولید شربت های گیاهی

این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :

معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول
ماشین آلات
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات
تاسیسات
وسائط نقلیه
تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
مراجع
پیوست ها ( بخش نامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات )
طرح توجیهی تولید شربت های گیاهی

طرح توجیهی تولید شربت های گیاهی

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:68


برای دانلود طرح توجیهی تولید شربت های گیاهی اینجا کلیک کنید
  • علی همتی