سه شنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۹:۵۶ ب.ظ
طرح کارآفرینی تولید سالاد فصل
طرح کارآفرینی تولید سالاد فصل
خلاصه طرح :
نام محصول تولیدی : انواع سالاد فصل
موارد کاربرد : بطور متداول به عنوان پیش غذا و همراه غذا استفاده می شود .
ظرفیت پیشنهادی : ۵۰۰ تن در سال
عمده مواد اولیه مصرفی : انواع مختلف سبزیجات و صیفی جات نظیر کاهو ، کلم ، گوجه ، خیار و …
میزن مصرف مواد اولیه : ۶۰۰ تن در سال
مقدمه :
محصولی که در این گزارش مورد بررسی قرار می گیرد تولید و بسته بندی انواع سالاد فصل می باشد . سالاد غذایی است که به عنوان پیش غذا و یا بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا ، همراه با غذای اصلی ، یا بسته به نوع مواد اولیه خود به عنوان یک وعده غذایی اصلی مصرف می شود .
