طرح توجیهی تولید رب فلفل
طرح توجیهی تولید رب فلفل
خلاصه طرح توجیهی :
نام محصول : رب فلفل
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۶۰۰ تن در سال
موارد کاربرد : به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده غذاها استفاده میشود .
اشتغال زایی : ۱۵ نفر
فلفل ها در گروه سبزی ها قرار دارد از فلفل سبز دلمه ای تا فلفل تند قرمز ، همگی در یک گروه غذایی جای می گیرند و تقریباً دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح، در آمریکای جنوبی و مرکزی از این سبزی به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شد و با سفر کریستف کلمب به این مناطق، این سبزی به کشورهای اروپایی، سپس به سراسر دنیا معرفی شده است.
فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید . میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن، رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید.میوه این گیاه به صورت خام، پخته شده، خشک یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف میشود. که در این طرح تهیه رب فلفل (فلفل پخته شده ) مورد بررسی قرار می گیرد.
طرح توجیهی تولید رب فلفل مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
فرمت فایل : PDF
تعداد صفحه : ۳۶