دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی رایگان

طبقه بندی موضوعی
چهارشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۹ ب.ظ

طرح توجیهی تولید شیره انگور

طرح توجیهی تولید شیره انگور

خلاصه طرح توجیهی :

شیره انگور : آب انگور تخمیر نشده تغلیظ شده است که بعنوان یک شیرین کننده استفاده می شود. در واقع یکی از روشهای نگهداری آب انگور تولید شیره انگور تا بریکس مورد نظر (درصد قندهای محلول در آب) (تا نقطه شیرین کنندگی) و در حدود ۶۸ می باشد. بوسیله کاهش قابل ملاحظه از میزان رطوبت آب انگور به مقدار کافی یا با حرارت دادن آب انگور در درجه حرارت بالا از تخمیر آب انگور می توان جلوگیری نمود. دلیل اینکار رشد مخمرهاست که میکروارگانیسم های تخمیر کننده هستند وقتی میزان رطوبت آب انگور با حرارت دادن در ۶۵۵ درجه سانتی گراد تا ۸۲ درجه سانتی گراد کاهش می یابد، رشد آنها آهسته شده یا متوقف می شود. در چنین درجه حرارتی اغلب ارگانیسم های تخمیر کننده نابود می شود، و اغلب این نتایج بوسیله جوشاندن آب انگور بدست می آید. بوسیله جوشاندن با آب، آب انگور تبخیر شده و مخمرها و کپک ها نابود می شود و میزان قند افزایش می یابد و بنابراین از رشد مخمر جلوگیری بعمل می آید. این روش نگهداری آب انگور غیر تخمیری بوسیله جوشاندن با دقت تا حد شیره حاصل میشود که با موفقیت در دنیای قدیم استفاده می شد و زمانی که با آب رقیق می شد بعنوان نوشیدنی استفاده می شد و در بیشتر جشن های شعری رومیان قدیم (۷۰-۱۹ قبل از میلاد) این شیره استفاده می شد . این محصول قرنها در شرق نزدیک و کشورهای مدیترانه استفاده می شد و طبق نوشته های تاریخی در شرق نزدیک بطور گسترده استفاده می شده است. شیره انگور در انگلیسی بنام Grape Molasses یا Grape Syrup در ایتالیایی بنام Vino Cotto در فرانسوی بنام Vincuit و در سوریه بنام Nardenk و در عربی بنام DibS نامیده می شود در زبان ترکیه بنام pekmez و در زبان یونانی بنام Detimezi گفته می شود. در زبان ارمنی بنام دوشاب نامیده می شود. از اسمهای دیگر شیره انگور در سایر فرهنگ ها بنام های paSSum ،Defritum ، Caroenum ، SaDa می باشد. رومی های قدیم و یونانی ها شیره انگور را مانند Defritum و Sapa (که غلیظ تر بود) تهیه می نمودند. جزایر هیبرید واقع در غرب اسکاتلند این شیره را بنام yain می نامیدند. در ترکیه ۴۰-۲۰ درصد از انگور به مصرف تولید شیره انگور (pekmez) می رسد و قبل از استفاده از شکر در ترکیه ، برای شیرین کردن از شیره انگور یا عسل استفاده می گردید و در رژیم غذایی سنتی و رایج شیره انگور مهمترین ماده غذایی شیرین کننده بود. در یونان جهت استفاده در پخت و پز ، دسرها استفاده می شود، برخی نامهای تجاری آن دارای رنگ روشن می باشد و برخی برندها مانند مارک با نام تورانی تیره رنگ می باشد. برندهای تجاری در غرب تولید می شوند، تعداد کمی از پرورش دهندگان انگور کالیفرنیایی در آمریکا آن را در سال ۲۰۰۷ تولید نمودند.

طرح توجیهی تولید شیره انگور

طرح توجیهی تولید شیره انگور

از خواصی درمانی شیره انگور می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

– شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است .

– شیره انگور ملین است.

– شیره انگور ضعف عمومی بدن را معالجه و بدن را تقویت می نماید برای این منظور شیره انگور را با شیر گاو و کمی پوره بادام مخلوط نموده و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار می دهند تا قوای بدنش را سریعتر بدست آورد.

– برای درمان یرقان (زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می کنند و به بیمار می دهند.

– خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران برای رفع هم و غم ، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه تا بهبودی باید ادامه داده بشود.

– برای درمان بیماری کک مک شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط نمک روی لکه ها می مالند.

– شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به صورت مرهم روی دمل قرار دهید تا دمل باز بشود علاوه بر آن برای از بین بردن ورم هایی که بر اثر ضربه ایجاد شده اند مفید است.

– همچنین شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خون سازی هم کمک می کند.

شیره انگور تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی می باشد. شیره انگور اثر انرژی زایی قوی دارد.

شیره انگور دارای اثر ضد سم قوی است و در برافروختگی ها، رماتیسم، نقرس ، سنگ کلیه، زیادی اوره خون ، اختلالات ناشی از بالا بودن فشار خون ، ورم روده و احتقان کبدی ، اثرات درمانی ظاهر آن ظاهر می شود.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات طرح توجیهی : ۱۹ صفحه

 


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی