پروژه کارآفرینی تولید شیره خرما
خلاصه :
شیره خرما یا SyTup عبارت است از مایع غلیظی که در نتیجه پرس کردن و حل شدن شیره و شربت آن در آب و عمل دیفرزیون بدست میآید. این مایع تمامی خواص خرما را داراست و معمولا بطور متوسط ۵۰٪ بریکس در ان وجود دارد. ارزش غذائی بسیار بالای خرما و فساد ناپذیری این شیره، علت اصلی تولید این ماده است.

برای تولید محصولی به روش دیفوزیون در این طرح مراحل چند گانه ای مد نظر است این مراحل عبارتند از: انتخاب مواد اولیه ضد عفونی و نگهدارش مواد اولیه در سردخانه
سورتینگ و تفکیک نخاله
خرد کردن
پخت و دیفوزیون تفکیک و سانتریفیوژ چرخشی، تفکیک مواد جامد از شربت مایع فیلتراسیون نهائی شربت یا شیره رقیق
پیشی گرم تغلیظ
رنگبری و تغلیضی نهائی، جهت تولید شربتهای غلیظ و بدن رنگ با استفاده از کربن فعالی.
بسته بندی.
مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
فرمت فایل : PDF
تعداد صفحه : ۲۳ صفحه