دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی رایگان

طبقه بندی موضوعی
جمعه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۷ ق.ظ

طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز

طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز

خلاصه طرح توجیهی :

غذا از بدو پیدایش بشر همواره یکی از نیازهای اساسی آن بوده و تامین آن از دغدغه های همیشگی جامعه انسانی مای باشد . در علم جدید برای هر یک از مواد غذایی جایگاه مخصوصی تعیین شده است که بسته به میاز ان نیاز و مصارف انسان به هریک از گروههای غذایی ، طبقه بندی شده است. گروههای غذایی شامل گروه نان و غلات ، گروه میوه، گروه سبزی ، گروه گوشت و گروه شیر است. در هرم غذایی ، گروه نان و غلات که شامل نان ها، برنج ، ماکارونی ، بیسکویت، غالات صابحانه و دیگر مواد نشاسته ای است، در طبقه اول قرار دارند که بزرگترین بخش هرم است. این گروه، کربوهیدراتهای پیچیده ، فیبر و همچنین ویتامینهای خانواده B و املاحی چون آهن و پروتئین مورد نیار بد نما را تامین می کند . طبقه دوم گروه سبزی ها و گروه میوه ها است که در درجاه دوم اهمیت قرار دارد.

طرح-توجیهی-تولید-آنزیم-سلولاز
طرح-توجیهی-تولید-آنزیم-سلولاز

این گروه تامین کننده املاح و ویتامین مورد نیاز ماست از جمله ویتامین C و A و املاح کلسیم و منیزیم و پتاسیم همچنین تامین کننده فیبر نیز می باشد . در درجه سوم گروه گوشت (شامل گوشت قرمز، گوشت ماکیان ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات) و لبنیات واقع است که برای تامین پروتئین ، فسفر، ویتامین های B3 , B1 و B12, B6 و بسیاری از املاح چون آهن ضروری می باشد. حبوبات زیر گروه سبزیهای نشاسته ای هستند ولی چون از نظر غذایی ، محتوای پاروتئین و املاح شبیه گوشت هستند. در این گروه قرار دارند. گروه لبنیات نیز شامل شیر، ماست و پنیر بوده و بهترین منابع تامین کننده B2 B12 A کلسیم هستند و تامین کننده پروتئین ۹ ویتامین می باشند . در قسمت نوک هرم بخش چربی ها و شیرینی هاست که کمترین فضا را دارا بوده و این بدان معنی است که باید انها را باه مقدار کم مصرف کرد. این نوع غذاها به عنوان یک گروه غذایی اصلی توصیه نشده اند. بنابر این مصرف آنها اختیاری السات ولی باید محدود باشد ، چون دارای کالری بالا هستند . ادویه ها، قهوه، چای و نوشابه های گازدار در هارم جایی ندارند زیرا مواد مغذی را شامل نمی شوند ولی تنها باعث لذیذ تر شدن غذا می گردند . برای تامین گاروه گوش اتو لبنیات در غاذ ای انسان از حیواناتی استفاده می گردد که خود انسان آنها را پرورش می دهد. به همین جهت تامین غذای کافی و مناسب برای این حیوانات از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۹ صفحه

  • علی همتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی