طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین
طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین
خلاصه طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین :
فراوردههای انزلی باید طبق اصولی ساخت خواب (iME)) تهیه و تخلیص شده باشند . – فرآورده های آنزیمی (صرف نظر از منابع تهیه آنها) نباید افزایش تعداد کل میکربی را در غذای تایمار شده بیش از حد قابل قبول ، سبب شود.
– مواد گیاهی مورد استفاده در تهیه آنزیم ها و یا محیط های کشت به کار رفته برای رشد میکروارگانیسمهای مولد آنزیم ، باید شامل اجزاء یا ترکیباتی باشند که در فرآورده های غذائی آماده در شرایط عادی مصرف، باقیمانده امضر برای سلامتی یجبای نگذارند. – فراوردههای انزیمی مایکروبی باید بوسیله روشها و اخت شرایط کشت مناسبی که تخمیر کنترل شده ای را تضمین نماید، تهیه گردند به طوری که از حضور میکروارگانیسم هائی که ممکن است منشا مواد سمی و نامطلوب باشند، جلوگیری بعمل آید. – مواد افزودنی ، رقیق کنندهها و حامل های به کار رفته در مورد آنزیم های تثبیت شده باید از نوع مجاز و مورد

ویژگی های محصول :
– عدم وجود علائم کپک زدگی و وجود سموم قارچی غیر عادی
– فرآورده های آنزیمی بصورت مایع، نیمه مایع و یا پودر – رنگ فرآورده های آنزیمی از بیرنگ تا قهوه ای پر رنگ متغیر است.
– فرآورده های آنزیمی معمولا در آب محلول و یا قابل پراکندگی هستند .
– فرآوردههای آنزیمی در اتر، الکل و کلروفرم عملا – میزان فلزات سنگین در فرآورده های آنزیمی نباید از حدود مندرج در جدول زیر تجاوز کند.
فرمت فایل : PDF
تعداد صفحات : ۳۸ صفحه
برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه خرید کلیک کنید
- ۹۵/۰۳/۲۱