طرح توجیهی تولید گرانول آماده طبخ
طرح توجیهی تولید گرانول آماده طبخ
خلاصه طرح توجیهی:
غذا از بدو پیدایش بشر همواره یکی از نیازهای اساسی آن بوده و تامین آن از دغدغه های همیشگی جامعه انسانی مای باشد . در علم جدید برای هر یک از مواد غذایی جایگاه مخصوصی تعیین شده است که بسته به میازان نیاز و مصارف انسان به هریک از گروههای غذایی ، طبقه بندی شده است. در زیر هرم غذایی انسان و جایگاه غذاهای پروتئینی لبنای ملاحظه می گردد . گروههای غذایی شامل گروه نان و غلات ، گروه میوه، گروه سبزی ، گروه گوشت و گروه شیر است. در هرم غذایی، گروه نان و غالات که شامل نانها، برنج ، ماکارونی ، بیسکویت، غالات صابحانه و دیگر مواد نشاستهای است، در طبقه اول قرار دارند که بزرگترین بخش هرم است. این گروه، کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر و همچنین ویتامینهای خانواده B و املاحی چون آهن و پروتئین مورد نیار بدن ما را تامین می کند . طبقه دوم گروه سبزی ها و گروه میوه ها است که در درجاه دوم اهمیت قرار دارد. این گروه تامین کننده املاح و ویتامین مورد نیاز ماست از جمله ویتامین C و A و املاح کلسیم و منیزیم و پتاسیم همچنین تامین کننده فیبر نیز می باشد .

فرمت فایل : PDF
تعداد صفحات : ۴۲ صفحه
برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه دالود کلیک کنید
- ۹۵/۰۳/۲۱