دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی رایگان

طبقه بندی موضوعی
جمعه, ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۰۶:۰۱ ب.ظ

طرح توجیهی بیوتکنولوژی مواد غذایی

طرح توجیهی بیوتکنولوژی مواد غذایی

دانلود طرح توجیهی

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول :  مواد غذایی بر پایه بیوتکنولوژی

ظرفیت تولید : ۱۰۰۰۰ تن در سال

عمده مواد مصرفی : ذرت

کاربرد متداول محصول : تولید دکستروز ، دکسترین ، گلوکز مایع و انواع سیروپ

اشتغال زایی و کارآفرینی : ۳۸ نفر

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۱۳۸ صفحه

طرح توجیهی بیوتکنولوژی مواد غذایی
طرح توجیهی بیوتکنولوژی مواد غذایی

بیوتکنولوژی ریشه در تاریخ داشته و سابقه استفاده از میکروارگانیسمها برای تولید مواد خوراکی نظیر سرکه ، ماست و پنیر به سالها پیش بر می گردد.. در تقسیم بندی زمانی ، می توان سه دوره برای

تکامل بیوتکنولوژی قائل شد.

۱- دورهٔ تاریخی که بشر با استفاده ناخودآگاه از فرآیندهای زیستی به تولید محصولات تخمیری مانند نان ، الکل، لبنیات و سرکه می پرداخت . در شش هزار سال قبل از میلاد مسیح ، سومریان و بابلیها از مخمرها در مشروب سازی استفاده کردند . مصریها در چهار هزار سال قبلی با کمک مخمر و خمیر مایه نان می پختند . در این دوران فرآیندهای ساده و اولیه بیوتکنولوژی و بویژه تخمیر توسط انسان بکار گرفته میشد.

۲- دوره اولیه قرن حاضر که با استفاده آگاهانه از تکنیکهای تخمیر و کشت میکروارگانیسم هادر محیط های مناسب و متعاقباً استفاده از فرمانتورها در تولید آنتی بیوتیکها، آنزیمها، مواد شیمیائی آلی و سایر ترکیبات ، بشر به گسترش این علم مبادرت ورزید . در آن دوره این بخشی از علم نام میکروبیولوژی صنعتی بخود گرفت و هم اکنون نیز روند استفاده از این فرآیندها در زندگی انسان ادامه دارد . لیکن پیش بینی می شود به تدریج با استفاده از تکنیکهای بیوتکنولوژی نوین بسیاری از فرآیندهای فوق نیز تحت تأثیر قرار گرفته و به سمت بهبودی و کارآمدی بیشتر تغییر پیدا کنند.

۳- دوره نوین بیوتکنولوژی که با کمک علم ژنتیک در حالی ایجاد تحولی در زندگی بشر است بیوتکنولوژی نوین مدتی است که روبه توسعه گذاشته و روز بروز دامنه وسعت بیشتری به خود می گیرد . این دوره زمانی از سال ۱۹۷۶ با انتقال ژنهایی از یک میکروارگانیسم به میکروارگانیسم دیگر آغاز شد . تا قبل از آن دانشمندان در فرآیندهای بیوتکنولوژی از خصوصیات طبیعی و ذاتی میکروارگانیزمها استفاده می کردند لیکن در اثر پیشرفت در زیست شناسی مولکولی وژنتیک و شناخت عمیق تر اجزاء ومکانیسم های سلولی ومولکولی متخصصین علوم زیستی توانستند به اصلاح و تغییر خصوصیات میکروارگانیزمها بپردازند و میکروارگانیزمهایی باخصوصیات جدید بوجود اوردند تا با استفاده از آنها بتوان ترکیبات جدید را بامقادیر بیشتر و کارائی بالاتر تولید کنند.


برای دانلود طرح توجیهی اینجا کلیک کنید

  • علی همتی

دانلود طرح توجیهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی