دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی رایگان

طبقه بندی موضوعی

۲۵ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرح توجیهی تولید پودر میوه

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : پودر میوه جات

ظرفیت : ۱۲۰۰ تن در سال

اشتغال زایی : ۲۳ نفر

طرح توجیهی تولید پودر میوه

طرح توجیهی تولید پودر میوه

یکی از مهم ترین بخشهای گزارشات امکان سنجی پروژه های صنعتی مطالعه بازار می باشد. به طوری که با اهمیت یافتن هر چه بیشتر مباحث بازار و بازاریابی مطالعه بازار گستره بیشتری پیدا کرده است. مفهوم مطالعه بازار، جمع آوری و ثبت و تجزیه و تحلیل نظامند داده های مرتبط با بازار و فراهم ساختن زمینه تبیین، تشریح و طبقه بندی بازار فعلی و پیش بینی بازار آتی محصول مورد بررسی می باشد. اجرای یک پروژه با استفاده از منابع موجود، نظیر مواد اولیه مورد نیاز، منابع انسانی و تکنولوژی و هم چنین مکان یابی آن، زمانی محقق می شود که مفاهیم اولیه بازار نظیر تقاضای فعلی مؤثر، تقاضاهای ارضاء نشده، مزیتهای رقابتی واردات و صادرات و غیره تعیین شده باشد. از این رو مطالعه بازار به عنوان بخشی از فرآیند مطالعات امکان سنجی باید با دقت و با هدف حصول اطلاعات فوق الذکر در زمان مناسب صورت پذیرد.گزارش جاری به منظور بررسی توجیه اقتصادی – فنی و مالی ایجاد واحد تولید پودر انواع میوه جات می باشد.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۷۱ صفحه


  • علی همتی

طرح توجیهی تولید ورق پلی آلوفین

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : پلی آلوفین

موارد کاربرد : بسته بندی مواد شیمیایی ، محصولات کشاورزی و وسایل پزشکی

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۱۵۰۰ تن در سال

مواد مصرفی : گرانول پلی اتیلن

طرح توجیهی تولید ورق پلی آلوفین

طرح توجیهی تولید ورق پلی آلوفین

بسته بندی عبارت است از هنر و علم آماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن و در نهایت فروش، بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزان باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت را نیز دارا باشد. با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشینهای مختلف فرآیند می شوند بنابراین خواصی دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت استفاده در ماشینهای لفاف، قابلیت دوخته شدن در حرارت، شکل پذیری به کمک باد یا خلا و یا فن آوری های حرارتی، خواصی مطلوب دیگری که به ویژه از دیدگاه صنایع غذایی مهم هستند عبارتند از : شفافیت، نفوذپذیری یا غیر نفوذپذیری محصول نسبت به بخار آب و گازهای دی اکسید کربن، اکسیژن و نیتروژن،

اگر چه تعداد زیادی از مسائل فن آوری مربوط به استفاده از مواد پلاستیکی در بسته بندی مواد غذایی از جمله مشکلاتی هستند که کلاً به صنعت بسته بندی مربوط می شوند ولی برخی از مسائل مربوط به طبیعت ماده به کار رفته در بسته بندی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند . موفقیت کاربرد پلاستیک ها در بسته بندی نیاز به همکاری تولید کنندگان مواد غذایی ، سازندگان انواع پلاستیک ها ، طراحان و در نهایت مصرف کنندگان دارد. ملاحظات اقتصادی محدودیتهای بیشتری را اعمال می کند، چرا که مصرف کنندگان صرفاً به دنبال کیفیت محصول هستند تا بسته بندی آنها.

نیازمندیها و ویژگیهای مهم مواد بسته بندی مواد غذایی را می توان به شرح ذیل دسته بندی کرد:

– شفافیت ودرخشش سطح آن برای رضایت وجلب نظر مصرف کننده

-کنٹرل در انتقال رطوبت

– کنترلی در انتقالی سایر گازها

– تحمل تغییرات درجه حرارت به هنگام نگهداری و استفاده

– فقدان مواد سمی

– ارزان بودن

– مقاومت در مقابل ضربه

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۵

 

برای دانلود طرح توجیهی تولید ورق پلی آلوفین روی دکمه زیر کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید لبنیات مغذی

خلاصه طرح توجیهی :

عنوان طرح تولید محصولات لبنی مغذی با ظرفیت ۳۵۰۰ تن شامل انواع شیرهای طعم دار و شیرهای غنی شده با ویتامین آ، ویتامین ب، ویتامین دی و کلسیم با ظرفیت ۲۰۰۰ تن و انواع ماست طعم دار و ماست پروبیوتیک با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال، دار استان آذربایجان غربی

یکی از مهمترین بخشهای گزارشات امکان سنجی پروژه های صنعتی مطالعه بازار می باشد. به طوری که با اهمیت یافتن هر چه بیشتر مباحث بازار و بازاریابی مطالعه بازار گستره بیشتری پیدا کرده است. مفهوم مطالعه بازار، جمع آوری و ثبت و تجزیه و تحلیل نظامند داده های مرتبط با بازار و فراهم ساختن زمینه تبیین، تشریح و طبقه بندی بازار فعلی و پیش بینی بازار آتی محصول مورد بررسی می باشد. اجرای یک پروژه با استفاده از منابع موجود، نظیر مواد اولیه مورد نیاز، منابع انسانی و تکنولوژی و هم چنین مکان یابی آن، زمانی محقق می شود که مفاهیم اولیه بازار نظیر تقاضای فعلی مؤثر، تقاضاهای ارضاء نشده، مزیتهای رقابتی واردات و صادرات و غیره تعیین شده باشد. از این رو مطالعه بازار به عنوان بخشی از فرآیند مطالعات امکان سنجی باید با دقت و با هدف حصول اطلاعات فوق الذکر در زمان مناسب صورت پذیرد.گزارش جاری به منظور بررسی توجیه اقتصادی – فنی و مالی ایجاد واحد تولیدی می باشد .

طرح توجیهی تولید لبنیات مغذی

طرح توجیهی تولید لبنیات مغذی

در ابتدای این گزارش بهتر است که محدوده طرح حاضر را معرفی نماییم. در عنوان طرح آمده است که تولید محصولات لبنی مغذی مورد نظر می باشد. از آنجا که تمامی محصولات لبنی خود به تنهایی مغذی می باشند، لذا باید تفسیر این پسوند را مشخص نماییم. در این ارتباط باید گفت هر چند انواع لبنیات خود سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامینها و پروتین ها می باشند، اما در چند سال اخیر تلاشهایی برای هر چه بیشتر غنی شدن این محصولات از طریق افزودن برخی مواد مغذی به آنها به عمل آمده است. این عمل اصطلاحاً تحت عنوان «غنی سازی» محصولات غذایی به انجام رسیده است و هدف آن تقویت جنبه های تغذیه ای انواع مواد غذایی و من جمله محصولات لبنی بوده است. تولید شیرهایی با درصد کلسیم و یا ویتامین D بیشتر، تولید شیر کاکائو، شیر عسل، ماست میوه ای، و موارد مشابه در این راستا انجام گرفته است. در حوزه محصولات لبنی عمل غنی سازی و تولید محصولات ترکیبی، بیشتر بر روی شیر و ماست انجام شده، لذا در این طرح تولید محصولات لبنی مغذی با تمرکز بر روی شیر وماست مد نظر می باشد و سعی می شود با تشریح ویژگیهای این محصولات، نیاز بازار و فرآیند تولید و عرضه آنها مورد تحلیل و ارزیابی قرار گیرد.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۹۲ صفحه

 

برای دانلود طرح توجیهی تولید لبنیات مغذی روی دکمه زیر کلیک کنید


  • علی همتی

طرح توجیهی تولید فروسیلیس

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : فروسیلیس

موارد کاربرد : تولید فولاد ، چدن ، آلیاژ فروسیلیکون منیزیم در صنایع ریخته گری و فولادسازی

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۱۶۰۰ تن در سال

مواد اولیه مصرفی : سیلیس ، اکسید آهن ، ذغال

طرح توجیهی تولید فروسیلیس

طرح توجیهی تولید فروسیلیس

سیلیسیوم فراوان ترین عنصر پوسته زمین بعد از اکسیژن می باشد و در طبیعت معمولاً به صورت کوارتز (SiO2) یافت میشود. امروز از سیلیسیوم در صنعت استفادههای گوناگونی شده اما یکی از آلیاژهای آن که کاربرد وسیعی پیدا نموده است فرو سیلیسیوم یا همان فرو سیلیسی می باشد.

فرو سیلیس آلیاژی است از آهن و سیلیسیوم که از طریق حرارت دادن و ذوب و احیای سنگ آهن و سیلیسی (کوارتز) توسط مواد کربنی، در کورههای الکتریکی تولید می شود. فرو سیلیسیوم حاوی درصدهای مختلفی از آهن و سیلیسیوم است که میزان سیلیسیوم موجود در فرو سیلیسیوم معمولاً مشخص کننده نوع فرو سیلیسیوم می باشد. از میان انواع مختلف فرو سیلیسیوم، فرو سیلیسیوم ۷۵ درصد رایج تر است که به طور اسمی حاوی ۷۵ درصد سیلیسیوم می باشد. ترکیب آن از ۱۰ تا ۹۰ درصد سیلیسیم و بقیه عمدتا آهن است. در همین حال ناخالصیهایی مانند منگنز، کروم، فسفر، گوگرد، کربن، تیتانیم و آلومینیوم می توانند در حد مجاز در فروسیالیسم موجود باشند. فروسیلیسیم یکی از آمیژان های مورد مصرف در صنایع متالورژی است که در صنایع فولاد بعنوان عامل اکسیژن زدا و در صنایع چدن ریزی (چدنهای خاکستری) بعنوان عامل جوانه زا برای تشکیل گرافیت مورد مصرف قرار می گیرد

فرو سیلیکون به عنوان یک آلیاژ اصلی و اساسی در تولید فولاد و چدن بکار برده می شود. فرو سیلیکون برای حذف اکسیژن از فولاد و به عنوان عنصر آلیاژی برای بهبود کیفیت نهایی فولاد مور استفاده قرار می گیرد. فرو سیلیکون پایه اصلی برای تولید آلیاژهایی مانند فرو سیلیکون منیزیم (FeSiMg)، مورد استفاده قرار می گیرد که از آن برای اصلاح ذوب آهن نرم و قابل انعطاف استفاده می شود. فرو سیلیکون است در کوره های قوسی الکتریکی غوطه ور، با استفاده از مواد خام مانند کوارتز خالص، زغال و سنگ آهن تولید می شود.

فرو سیلیسی در سال ۱۸۱۰ توسط فیزیکدانان و شیمدانان سوئدی و آلمانی به طور جداگانه تولید شد.

 

فرمت فایل طرح توجیهی : PDF

تعداد صفحات طرح توجیهی : ۳۷ صفحه

 

برای دانلود طرح توجیهی تولید فروسیلیس روی دکمه زیر کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید آلیاژ منگنز

خلاصه طرح توجیهی تولید آلیاژ منگنز :

منگنز از کلمه لاتین (Magnes) گرفته شده است که به خواصی مغناطیسی پیرولوزیت (کانه اصلی منگنز) اشاره می کند. منگنز فلزی است خاکستری مایل به صورتی که در گروه هفتم جدول تناوبی عناصر قرار گرفته و با عدد اتمی ۲۵ دارای وزن اتمی برابر با ۵۴/۹۴ است. نماد این عنصر Mn و وزن مخصوص آن ۷/۴ می باشد و دمای ذوب آن به ۱۲۴۵ درجه سانتی گراد میرسد. این عنصر در طبیعت به صورت خالص تشکیل نمی شود و بیشتر به صورت اکسید، کربنات و سیلیکات وجود دارد. منگنز با فلز کرم در گروه ششم و با فلز آهن در گروه هشتم همسایه بوده و از نقطه نظر شیمیایی شباهتهای زیادی به آن دارد. با این وجود، از نظر خواص متالورژیکی منگنز تفاوتهایی با آهن و فلزات نزدیک به آن دارد. زیرا که آهن، کبالت و نیکل خواص مفید فیزیکی خود را به عنوان یک فلز حفظ کرده و در اکثر آلیاژها به عنوان عنصر پایه عمل می کنند، در حالی که منگنز چنین نیست. توضیح علت این عملکرد منگنز این می تواند باشد که در شرایط عادی ترتیب قرار گیری اتمهای منگنز در ساختمان بلورین آن به گونه ای است که منگنز معمولاً فلزی شکننده و غیر قابل انعطاف و شکل گیری می باشد. اما وقتی که منگنز با آهن و همچنین با فولاد، آلومینیوم و سایر فلزات غیرآهنی تشکیل آلیاژ می دهد، باعث بهبود خواص فیزیکی آلیاژ می شود. به خاطر همین خواص منگنز است که اصلی ترین کاربرد منگنز به عنوان یک عنصر آلیاژی است. بعلاوه با قرار گرفتن منگنز در معرض اکسیژن، به خصوص در حرارت بالا، شرایط تشکیل اکسیدهای منگنز فراهم می شود. منگنز در بسیاری از کانیهای موجود در پوسته زمین وجود دارد و علیرغم این که بیش از ۳۰۰ کانی حاوی منگنز شناسایی شدهاند اما تعداد کانی های منگنزادار دارای ارزش اقتصادی کمتر از ۱۲ بوده و شامل پیرولوزیت، پسیلوملان، براونیت، منگانیت و رودوکروزیت اکثرا در کانسارهای رسوبی یا تجزیه ای یافت می شوند.

 

طرح توجیهی تولید منگنز

طرح توجیهی تولید منگنز

 

طرح توجیهی تولید آلیاژ منگنز  مناسب برای :

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۴۵

 

  • علی همتی

طرح توجیهی رنگرزی و چاپ پارچه


خلاصه طرح توجیهی :

قدیمی ترین اسناد مربوط به رنگرزی، متعلق به ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح است. در ان زمان رنگرزها کالاهای ابریشمی خود را به رنگهای مختلف رنگرزی می کردند. از این اسناد تاریخی می توان نتیجه گرفت که رنگرزی در آن موقع یک کار معمول و متداول بوده است. بوته رنگرزها، که بدون شک امروزه به

عنوان گلرنگ شناخته شده در ان زمان برای ایجاد رنگهای قرمز و زرد برروی کالاهای نساجی به کار میرفته است. از دیگر موارد رنگرزی طبیعی که طی دورههای بعد از آن استفاده شده است ارغوانی تایر (Tyriompurple) بود که برای رنگرزی شنل سزارها به کار میرفت. این ماده رنگزا، بسیار کمیاب بوده و از – .نوعی حلزون دریایی بدست می آمده است تا سال ۱۸۸۴ مواد رنگزای زیادی منتشر شد ولی هیچکدام نمی توانستند به طور مستقیم الیاف پنبه را رنگ کنند و آنها را فقط بعد از دندانه دادن لیف می توانستند به کار برند. این روش طولانی و پیچیده، برای رنگرزی های سریع و ارزان مناسب نبود. از رویدادهای مهم تاریخی در صنعت مواد رنگزاسنتز کنگورد بوسیله بوتینگر بود که در سال ۱۸۸۴ اتفاق افتاد. این ماده رنگزا می توانست الیاف پنبه را بدون دندانه دادن و به روش ساده جوشاندن در محلولی ماده رنگزا، رنگرزی کند. این رنگزا بعدها در طبقه بندی خاصی از رنگزاها بنام رنگزای مستقیم قرار گرفت که در صنعت رنگرزی بسیار مفید واقع شدند و هنوز هم کاربرد خیلی زیادی دارند. اما ضعف آنها ثبات کم در برابر شستشو است. از آن سال به بعد تحقیقات وسیعی برای تولید مواد رنگزایی که روی الیاف پنبه ثبات شستشویی بهتری داشته باشند، انجام گرفت. امروزه چندین ده میلیون علامت یا نام تجاری برای مواد رنگزا که تقریباً با ۶۰۰۰ نوع ساختمان شیمیایی مطابقت می کنند، وجود دارد. مشخصات هریک از رنگزا در کتاب مرجع (Colour indeX) در ۹ جلد موجود میباشد. بعضی از مشخصات عبارتند از: نام های تجارتی، فرمول شیمیایی، خواصی ثباتی، کاربرد نساجی و غیرنساجی، نام کشورها و کمپانی های سازنده مواد رنگزا.

طرح توجیهی رنگرزی و چاپ پارچه

طرح توجیهی رنگرزی و چاپ پارچه

انسان پس از کشف پارچه روش های نقش دار کردن پارچه را نیز فرا گرفت. زیرا از همان آغاز به سبب علاقه به زیبایی و تنوع، پوششهای خود را با رنگهای طبیعی بدست آمده از گیاهان و با وسایل ساده نقشدار می کردند. آثار باستانی بدست آمده نیز گواه این مطلب است که نقش دار کردن پوشش ها پیش از پیدایش رنگرزی وجود داشته است. حدود ۲۰۰۰ سال پیش فن خاصی از چاپ پارچه در بین ساکنان کشورهای جنوب شرق آسیا رواج پیدا کرد و به نام روش باتیک معروف شد. باتیک اولیه نوعی چاپ مقاوم بود. در این چاپ با گره زدن نقاطی از پارچه، از نفوذ رنگ به داخل آن جلوگیری می شد. پارچه ابریشم اولین پارچهای بود که روش چاپ باتیک پیشرفته روی آن انجام گرفت. کشور ایران به دلیل قرار داشتن در مسیر جاده ابریشم یکی از مهمترین خریداران و فروشندگان ابریشم خام بود که از چین به کشورهای مغرب زمین صادر میشد. یکی از ابداعات در چاپ پارچه به کار بردن قالبهای چوبی، یعنی کنده کاری نقش روی چوب به صورت برجسته و آغشته کردن آن به رنگ و زدن آن روی پارچه بود. این شیوه باعث انتقالی رنگ و زدودن نقش مطلوبی روی پارچه می گردد و چاپ قلمکار نامیده می شود. چاپ قلمکار در شهر اصفهان از قدمت بسیار طولانی برخوردار است. اما اولین طریقه چاپ مکانیکی در قرن هفدهم به وسیله هندیها صورت گرفت. ابتدا این عمل به صورت دستی انجام می شد ولی در قرن هجدهم با اختراع ماشین چاپ غلتکی و استفاده از غلتکهای چوبی عمل چاپ سرعت زیادی پیدا کرد. پس از آن نیز با تغییر جنسی غلتکها از چوب به فلز کیفیت چاپ و دوام غلتکهای چاپ افزایش یافت.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : 47

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید شیره انگور

خلاصه طرح توجیهی :

شیره انگور : آب انگور تخمیر نشده تغلیظ شده است که بعنوان یک شیرین کننده استفاده می شود. در واقع یکی از روشهای نگهداری آب انگور تولید شیره انگور تا بریکس مورد نظر (درصد قندهای محلول در آب) (تا نقطه شیرین کنندگی) و در حدود ۶۸ می باشد. بوسیله کاهش قابل ملاحظه از میزان رطوبت آب انگور به مقدار کافی یا با حرارت دادن آب انگور در درجه حرارت بالا از تخمیر آب انگور می توان جلوگیری نمود. دلیل اینکار رشد مخمرهاست که میکروارگانیسم های تخمیر کننده هستند وقتی میزان رطوبت آب انگور با حرارت دادن در ۶۵۵ درجه سانتی گراد تا ۸۲ درجه سانتی گراد کاهش می یابد، رشد آنها آهسته شده یا متوقف می شود. در چنین درجه حرارتی اغلب ارگانیسم های تخمیر کننده نابود می شود، و اغلب این نتایج بوسیله جوشاندن آب انگور بدست می آید. بوسیله جوشاندن با آب، آب انگور تبخیر شده و مخمرها و کپک ها نابود می شود و میزان قند افزایش می یابد و بنابراین از رشد مخمر جلوگیری بعمل می آید. این روش نگهداری آب انگور غیر تخمیری بوسیله جوشاندن با دقت تا حد شیره حاصل میشود که با موفقیت در دنیای قدیم استفاده می شد و زمانی که با آب رقیق می شد بعنوان نوشیدنی استفاده می شد و در بیشتر جشن های شعری رومیان قدیم (۷۰-۱۹ قبل از میلاد) این شیره استفاده می شد . این محصول قرنها در شرق نزدیک و کشورهای مدیترانه استفاده می شد و طبق نوشته های تاریخی در شرق نزدیک بطور گسترده استفاده می شده است. شیره انگور در انگلیسی بنام Grape Molasses یا Grape Syrup در ایتالیایی بنام Vino Cotto در فرانسوی بنام Vincuit و در سوریه بنام Nardenk و در عربی بنام DibS نامیده می شود در زبان ترکیه بنام pekmez و در زبان یونانی بنام Detimezi گفته می شود. در زبان ارمنی بنام دوشاب نامیده می شود. از اسمهای دیگر شیره انگور در سایر فرهنگ ها بنام های paSSum ،Defritum ، Caroenum ، SaDa می باشد. رومی های قدیم و یونانی ها شیره انگور را مانند Defritum و Sapa (که غلیظ تر بود) تهیه می نمودند. جزایر هیبرید واقع در غرب اسکاتلند این شیره را بنام yain می نامیدند. در ترکیه ۴۰-۲۰ درصد از انگور به مصرف تولید شیره انگور (pekmez) می رسد و قبل از استفاده از شکر در ترکیه ، برای شیرین کردن از شیره انگور یا عسل استفاده می گردید و در رژیم غذایی سنتی و رایج شیره انگور مهمترین ماده غذایی شیرین کننده بود. در یونان جهت استفاده در پخت و پز ، دسرها استفاده می شود، برخی نامهای تجاری آن دارای رنگ روشن می باشد و برخی برندها مانند مارک با نام تورانی تیره رنگ می باشد. برندهای تجاری در غرب تولید می شوند، تعداد کمی از پرورش دهندگان انگور کالیفرنیایی در آمریکا آن را در سال ۲۰۰۷ تولید نمودند.

طرح توجیهی تولید شیره انگور

طرح توجیهی تولید شیره انگور

از خواصی درمانی شیره انگور می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

– شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است .

– شیره انگور ملین است.

– شیره انگور ضعف عمومی بدن را معالجه و بدن را تقویت می نماید برای این منظور شیره انگور را با شیر گاو و کمی پوره بادام مخلوط نموده و روزانه ۲ تا ۳ لیوان به بیمار می دهند تا قوای بدنش را سریعتر بدست آورد.

– برای درمان یرقان (زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می کنند و به بیمار می دهند.

– خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران برای رفع هم و غم ، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه تا بهبودی باید ادامه داده بشود.

– برای درمان بیماری کک مک شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط نمک روی لکه ها می مالند.

– شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به صورت مرهم روی دمل قرار دهید تا دمل باز بشود علاوه بر آن برای از بین بردن ورم هایی که بر اثر ضربه ایجاد شده اند مفید است.

– همچنین شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خون سازی هم کمک می کند.

شیره انگور تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی می باشد. شیره انگور اثر انرژی زایی قوی دارد.

شیره انگور دارای اثر ضد سم قوی است و در برافروختگی ها، رماتیسم، نقرس ، سنگ کلیه، زیادی اوره خون ، اختلالات ناشی از بالا بودن فشار خون ، ورم روده و احتقان کبدی ، اثرات درمانی ظاهر آن ظاهر می شود.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات طرح توجیهی : ۱۹ صفحه

 


  • علی همتی

طرح توجیهی تولید ماست طعم دار

خلاصه طرح توجیهی :

ماست (yoghurt ، yogurt ، yoghourt ،yogourt) محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هر گونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود. آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای مرکزی تولید شد. اگرچه شواهدی از محصولات کشت شده شیر در فرهنگهای دیگر در ۴۵۰۰ سال قبل وجود دارد. ابتدایی ترین یا اولین ماست ها احتمالا بصورت تصادفی بوسیله تخمیر باکتریایی داخل کیسه هایی از جنس پوست بز که برای حمل ونقل استفاده می شد، تولید گردید. کلمه ترکی ماست بنام yogurt از فعل yogurmak به مفهوم ترکیب کردن می باشد که نشان می دهد که ماست چگونه تهیه می شود. ماست توسط عده ای از باکتر های مفید در شیر غیر هموژنیزه غیر پاستوریزه (برای حفظ تعادل سلامتی باکتری و آنزیم های شیر در حالت غیر فرآیندی آن) تحت شرایط خیلی کنترل شده حرارت و شرایط محیطی تولید می شود. باکتری ها قندهای طبیعی شیر را هضم کرده و اسید لاکتیک را بعنوان ضایعات تولید می کنند و اسیدیته را افزایش می دهد و سبب می شود که پروتئین های شیر به توده جامد (لخته دناتوره) تبدیل بشود. افزایش اسیدیته (۵-۴=PH) از تکثیر دیگر باکتری های بیماری زا جلوگیری می نماید و در حالت کلی کشت شامل دو یا تعداد بیشتری از انواع باکتری برای تخمیر کامل بیشتری می باشد که عموماً استرتپوکوکوس سالی واریوس و ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس جنوس ، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بلگاریکوس و بیفیدوس می باشد . اگر ماست برای کشتن باکتری بعد از تخمیر حرارت داده نشود، آن بعنوان کشت فعال زنده نامیده می شود و برخی عقیده دارند که از نظر تغذیه ای عالی است. ماست های پاستوریزه شده ماه ها عمر ماندگاری داشته و نیاز به سرمایش (نگهداری در یخچال) ندارند. ماست بلغاری بخاطر طعم ویژه ، آروما و کیفیت آن محبوب است و عموماً مصرف دارد و در کشت آن از گونه ای ویژه در بلغارستان لاکتوباسیلوس ہولگاریکوس و استر پتوکو کوس ترموفیلوس می باشد ،

طرح توجیهی تولید ماست طعم دار

طرح توجیهی تولید ماست طعم دار

انواع ماست در کشورهای مختلف دنیا و محصولات آن:

۱- ماست Dahi = نوعی ماست هندی است که بوسیله مزه و قوام آن مشخص می شود.

۲- ماستDadiall یا Dadill = نوعی ماست است که از شیر گاومیش تهیه شده و شیر در لوله های بامبو

۳- ماست Laballell یا Labnell = ماستی است که برای ساندویچی ها استفاده می شود ، روغن زیتون ، برشهای خیار ، زیتون و انواع گیاهان دارویی سبز ممکن است اضافه بشود. آن می تواند بعداً تغلیظ شده و بصورت توپ گلوله مانند در آورده بشود و در روغن زیتون نگهداشته بشود و برای چند هفته تخمیر بشود و برخی اوقات با پیاز، گوشت و مغزهای میوه ها مورد استفاده قرار بگیرد. ۴_ ماست بلغاری (Bulgaria)- عموماً به خاطر طعم، مزه و کیفیت محبوبیت دارد.

۵- RahmiOgllurt = ماست خامه ای با میزان بیشتر چربی شیر (۱۰٪) می باشد که بیشتر در کشورهای انگلیسی زبان و نیز آلمان و دیگر کشورها تولید می شود.

۶- Caspian Seeyoghurt= این نوع ماست از گرجستان منشاء گرفته و در ژاپن معرفی گردیده و طعم ملایم تری نسبت به ماست های دیگر دارد و بخاطر ویسکوزیته یکنواخت بافتی مانند عسل دارد.

۷- ماست Jameed = ماستی که نمک زده شده و برای نگهداری آن خشک می شود و در کشور اردن محبوبیت دارد .

۸— ماست Raital = در آسیای جنوبی و شبه قاره هند برای سس استفاده می شود آن با نعناع، فلفل ، ادویه جات و گیاهان دارویی، سبزیجات، مانند خیار، پیاز مخلوط می شود و مخلوط بصورت سرد سرو می شود.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحه : ۳۰ صفحه

  • علی همتی

طرح توجیهی بسته بندی آب هویج

خلاصه طرح توجیهی :

هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی و جنوبی یافت می شود. یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با ۳۵ درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه با ۸ درصد، لهستان و ژاپن با ۳ درصد از سهم تولید جهانی بالاترین میزان تولید را دارد. سالیانه ۶۰۰ هزار تن هویج در آمریکا تولید می شود و واریته های مختلفی برای اهداف مختلف تولیدی کشت می شود.

طبق آمار ارائه شده توسط FAO، میزان تولید هویج در ایران در طی سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵ ، ۴۰ هزار تن ، سطح زیر کشت ۱۶۰۰ هکتار و توسط عملکرد ۲۵۰۰۰۰ هکتوگرم در هکتار بوده است که در استانهای آذربایجان شرقی ، خوزستان ، اصفهان ، زنجان بیشترین سهم را در تولید هویج کشور دارا می باشند.

در حال حاضر بزرگترین صادر کننده هویج در آسیا را کشورهای چین، سوریه، ترکیه و بزرگترین وارد کنندگان را کشورهای تایلند، هنگ کنگ، ژاپن، کره ، مالزی ، عربستان ، سنگاپور و امارات عربی متحده تشکیل میدهند. در حدود دو سوم تولید هویج در دنیا از اروپا و آسیاست

طرح توجیهی بسته بندی آب هویج

طرح توجیهی بسته بندی آب هویج

آب هویج یک مکمل تغذیه ای می باشد. هویج منبع غنی شده از کاروتنوئیدها بوده و نقش کاروتنوئیدها در سیستم ایمنی بدن ، بعنوان عامل ضد سرطان شناخته شده اند، خواص ویتامینی و آنتی اکسیدانی آب هویج منجر به معرفی آن در فرمولاسیونهای آب میوه ها گردیده است.

هویج دارای تعداد معنی داری از فوائد سلامتی مانند پیشگیری از سرطان ، دیابت، سوء هاضمه، نقرس و حتی بیماری های قلبی می باشد. آب گیری (آب هویج) به این منافع افزوده میشود زیرا فیبر را حذف کرده و مواد مغذی مهم و فیتو کمیکال های موجود در هویج به آسانی بدون اثر زیاد در روی دستگاه گوارش جذب می شوند. آب هویج منبع غنی از آنتی اکسیدانهای بتاکاروتن، آلفاکاروتن ، فیتو کمیکال ها ، گلوتامین ، املاح و انواع ویتامینهاست که بعنوان آنتی اکسیدان در نظر گرفته شده و پوست و مواد مغذی را محافظت می نماید. آب هویج غنی ترین منبع ویتامین A است که می توان تصور کرد . همینطور محتوی منابع ویتامین های B, C, D, E, G,K می باشد و هویج ها به هضم کمک کرده و اشتها را افزایش داده و به مادران شیرده برای بهبود کمیت و کیفیت شیر آنها توصیه شده است .

آب هویج یک منبع ویژه برای دندانهایی با عمل کلسیم دار شدن ضعیف می باشد و آب هویج می تواند عمل گردش کلسیم را اصلاح نماید.

در درمان بیماریها ، آب هویج برای قلیایی کردن بدن است و از طریق پاک کردن کبد بطور سریع به این هدف می رسد و کیفیت خون را بهبود می بخشد.

آب هویج در اصلاح عفونتهای فرمان مانند آپاندیسیت ، عفونتهای روده ای بسیار موثر است آن در درمان کم خونی، مسمومیت خون ، اولسرها، رماتیسم، آکنه، و تمام شکل های سرطان استفاده می شود. دوز پیشنهادی نیم تا سه لیتر بصورت روزانه می باشد. اگر کبد و مثانه سالم باشند و خوب عمل نمایند نوشیدن مقادیر بیشتر از دوز توصیه شده سبب پیدا شدن رنگ زرد نخواهد شد.

رنگ زرد آب هویج به علت وجود کار تن می باشد که پیش ساز ویتامین A می باشد، هویج محتوی مقدار زیادی ویتامین A می باشد . که آن بصورت بتاکاروتن می باشد که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. آب هویج نقش مهمی در ذخیره ویتامین A کودک بازی می کند. زمانی که آب هویج با شیر مصرف می شود مصرف کار تن به عنوان پیش ساز ویتامین A به مقدار زیادی افزایش می یابد. آب هویج و شیر منابع غنی ویتامین A برای نوزادان هستند و هویج بطور گسترده استفاده می شود. در حقیقت تخمین زده شده است که در آلمان هویج ها ۱۰ درصد از کل مصرف سبزیجات را تشکیل میدهند و واریته هایی مصرف می شوند که کار تن بیشتری دارند.

ویتامین دیگر در آب هویج ویتامین E می باشد، این ویتامین در سه شکل به نظر می رسد ، آلفا، بتا و گاما توکوفرول که بعنوان ویتامین E کمپلکس شناخته میشود آن به پیشگیری از سرطان کمک می کند. آب هویج با دیگر آب میوه ها مخلوط می شود.

 

فرمت فایل طرح توجیهی : PDF

تعداد صفحات : ۲۵ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی بسته بندی آب هویج روی دکمه زیر کلیک کنید


  • علی همتی

طرح توجیهی تولید آب معدنی ویتامینه

آب معدنی ویتامینه: آب معدنی ، آبی است که یا بصورت طبیعی و یا بصورت مصنوعی دارای املاح افزوده شده باشد. بعضی از اشکال آب معدنی همینطور حاوی گاز CO۲ (کربناته) می باشد که ممکن است نتیجه فرآیندهای طبیعی باشد. آب معدنی بصورت حاوی ۲۵۰ قسمت در میلیون (P.P.In) املاح معدنی تعریف گردیده است . اکثر آبها به منظور کاهش مقدار املاح و باکتری های ناخواسته و یا مواد شیمیایی فرآیند می شوند. برعکس املاح معدنی معمولاً از منبع آبی غنی از انواع املاح که تصور می شود برای سلامتی سودمند هستند حاصل می شود. همانطور که آب با املاح تماس می یابد، با گذشت زمان آن می تواند برخی از املاح را جذب نماید. بیشتر از آبهای معدنی حاوی مقادیر کمتر یا بیشتر از املاح جزیی می باشند. املاح متعدد بطور گسترده فرق می نماید اما ممکن است شامل آهن، منیزیم ، کلسیم و یا روی باشد. برای مثال آب معدنی محتوی کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، کلر، سولفات ، فلوئور و نیترات می باشد. اما در سالهای اخیر، آبهای غنی شده بازار را بدست گرفته اند، تا مواد مغذی شان را با مصرف آب آزاد نمایند. آب معدنی ویتامینه (LEultuteuter، یک واژه عمومی است که آبهای بسته بندی شده در بطری را که به آنها انواع طعم ها، رنگها و یا ویتامین ها افزوده می شود توصیف می کند. آبهای ورزشی شامل آبهای بسته بندی شده در بطری می باشد که محتوی مواد افزودنی مانند ویتامین ها و طعم ها می باشد. این آبها محتوی ویتامین های افزوده شده می باشد که بدن نیاز دارد و در جمعیت فعال جامعه مورد ارزیابی قرار می گیرد برای مثال نوشیدنی با برند propel در این طبقه قرار می گیرد که محتوی سه ویتامین گروه «ب» می باشد که متابولیسم بدن را در سطح سلولی تسهیل می نماید و افراد دارای فعالیت چنین نوشیدنی هایی را جستجو می نمایند که به بهبود عملکرد آنها کمک بنماید. در دسته دیگری از آبها که بنام آبهای اصلاح شده می باشند، املاح بد آنها با استفاده از اسمز معکوس یا فرآیندهای مشابه املاح زدایی می شوند و به آنها املاح خوب و مفید برای بدن انسان افزوده می شود. برای مثال آب بسته بندی شده در بطری با برند ESSentia می باشد . شرکتهای زیادی بدنبال یافتن روشهای جدید فروش محصولات آب بسته بندی شده در بطری می باشند، بنابراین طبقه بندی آبهای بسته بندی شده در بطری که غنی شده است، بوجود می آید. طبق بررسی ها و مطالعات انجام شده توسط انجمن بین المللی آبهای بسته بندی شده در بطری ، اولین و مهمترین شاخصی انتخاب ، آبهای بطری شده طعم و مزه این آبهاست.

طرح توجیهی تولید آب معدنی ویتامینه

طرح توجیهی تولید آب معدنی ویتامینه

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۲۱

 

  • علی همتی