دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح های توجیهی و کارآفرینی

دانلود طرح توجیهی رایگان

طبقه بندی موضوعی

۲۰ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرح توجیهی تولید خوراک دام غنی

خلاصه طرح توجیهی :

این محصول جهت خوراک دام به کار میرود، و به صورت غنی سازی شده توسط مایکروارگانیزمهای عامل تثبیت پروتئین تک سلولی می باشد. به صورت کاه بسته بندی شده مخلوط با میسلیومهای سفید قارچ حاوی آنزیم بوده که غذای دام ها می رسد . بسته بندی این فراورد ه در اتیلنی در وزن ۲۰ کیلوگرم می باشد .

طرح توجیهی تولید خوراک دام غنی
طرح توجیهی تولید خوراک دام غنی

عبارت اند از قیمت مواد اولیه مصرفی ، موقعیت جغرافیایی واحد ۹ تولیدى ، نوع تکنولوژی مورد استفاده، هزینه های نیروی انسانی ظرفیت تولید واحد . از آنجایی که محصول مورد نظر یک فراورده قیمت داخلی و جهانی آن در دسترس نیست. اما جدید می باشد ، ذکر شده بازدهی و سود آوری قابل توجهی با توجه به عوامل را به دنبال خواهد داشت.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحه : ۳۸ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه خرید کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز

خلاصه طرح توجیهی :

غذا از بدو پیدایش بشر همواره یکی از نیازهای اساسی آن بوده و تامین آن از دغدغه های همیشگی جامعه انسانی مای باشد . در علم جدید برای هر یک از مواد غذایی جایگاه مخصوصی تعیین شده است که بسته به میاز ان نیاز و مصارف انسان به هریک از گروههای غذایی ، طبقه بندی شده است. گروههای غذایی شامل گروه نان و غلات ، گروه میوه، گروه سبزی ، گروه گوشت و گروه شیر است. در هرم غذایی ، گروه نان و غلات که شامل نان ها، برنج ، ماکارونی ، بیسکویت، غالات صابحانه و دیگر مواد نشاسته ای است، در طبقه اول قرار دارند که بزرگترین بخش هرم است. این گروه، کربوهیدراتهای پیچیده ، فیبر و همچنین ویتامینهای خانواده B و املاحی چون آهن و پروتئین مورد نیار بد نما را تامین می کند . طبقه دوم گروه سبزی ها و گروه میوه ها است که در درجاه دوم اهمیت قرار دارد.

طرح-توجیهی-تولید-آنزیم-سلولاز
طرح-توجیهی-تولید-آنزیم-سلولاز

این گروه تامین کننده املاح و ویتامین مورد نیاز ماست از جمله ویتامین C و A و املاح کلسیم و منیزیم و پتاسیم همچنین تامین کننده فیبر نیز می باشد . در درجه سوم گروه گوشت (شامل گوشت قرمز، گوشت ماکیان ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات) و لبنیات واقع است که برای تامین پروتئین ، فسفر، ویتامین های B3 , B1 و B12, B6 و بسیاری از املاح چون آهن ضروری می باشد. حبوبات زیر گروه سبزیهای نشاسته ای هستند ولی چون از نظر غذایی ، محتوای پاروتئین و املاح شبیه گوشت هستند. در این گروه قرار دارند. گروه لبنیات نیز شامل شیر، ماست و پنیر بوده و بهترین منابع تامین کننده B2 B12 A کلسیم هستند و تامین کننده پروتئین ۹ ویتامین می باشند . در قسمت نوک هرم بخش چربی ها و شیرینی هاست که کمترین فضا را دارا بوده و این بدان معنی است که باید انها را باه مقدار کم مصرف کرد. این نوع غذاها به عنوان یک گروه غذایی اصلی توصیه نشده اند. بنابر این مصرف آنها اختیاری السات ولی باید محدود باشد ، چون دارای کالری بالا هستند . ادویه ها، قهوه، چای و نوشابه های گازدار در هارم جایی ندارند زیرا مواد مغذی را شامل نمی شوند ولی تنها باعث لذیذ تر شدن غذا می گردند . برای تامین گاروه گوش اتو لبنیات در غاذ ای انسان از حیواناتی استفاده می گردد که خود انسان آنها را پرورش می دهد. به همین جهت تامین غذای کافی و مناسب برای این حیوانات از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۹ صفحه

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین

خلاصه طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین :

فراوردههای انزلی باید طبق اصولی ساخت خواب (iME)) تهیه و تخلیص شده باشند . – فرآورده های آنزیمی (صرف نظر از منابع تهیه آنها) نباید افزایش تعداد کل میکربی را در غذای تایمار شده بیش از حد قابل قبول ، سبب شود.

– مواد گیاهی مورد استفاده در تهیه آنزیم ها و یا محیط های کشت به کار رفته برای رشد میکروارگانیسمهای مولد آنزیم ، باید شامل اجزاء یا ترکیباتی باشند که در فرآورده های غذائی آماده در شرایط عادی مصرف، باقیمانده امضر برای سلامتی یجبای نگذارند. – فراوردههای انزیمی مایکروبی باید بوسیله روشها و اخت شرایط کشت مناسبی که تخمیر کنترل شده ای را تضمین نماید، تهیه گردند به طوری که از حضور میکروارگانیسم هائی که ممکن است منشا مواد سمی و نامطلوب باشند، جلوگیری بعمل آید. – مواد افزودنی ، رقیق کنندهها و حامل های به کار رفته در مورد آنزیم های تثبیت شده باید از نوع مجاز و مورد

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین
طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین

ویژگی های محصول :

– عدم وجود علائم کپک زدگی و وجود سموم قارچی غیر عادی

– فرآورده های آنزیمی بصورت مایع، نیمه مایع و یا پودر – رنگ فرآورده های آنزیمی از بیرنگ تا قهوه ای پر رنگ متغیر است.

– فرآورده های آنزیمی معمولا در آب محلول و یا قابل پراکندگی هستند .

– فرآوردههای آنزیمی در اتر، الکل و کلروفرم عملا – میزان فلزات سنگین در فرآورده های آنزیمی نباید از حدود مندرج در جدول زیر تجاوز کند.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۸ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه خرید کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید گرانول آماده طبخ

خلاصه طرح توجیهی:

غذا از بدو پیدایش بشر همواره یکی از نیازهای اساسی آن بوده و تامین آن از دغدغه های همیشگی جامعه انسانی مای باشد . در علم جدید برای هر یک از مواد غذایی جایگاه مخصوصی تعیین شده است که بسته به میازان نیاز و مصارف انسان به هریک از گروههای غذایی ، طبقه بندی شده است. در زیر هرم غذایی انسان و جایگاه غذاهای پروتئینی لبنای ملاحظه می گردد . گروههای غذایی شامل گروه نان و غلات ، گروه میوه، گروه سبزی ، گروه گوشت و گروه شیر است. در هرم غذایی، گروه نان و غالات که شامل نانها، برنج ، ماکارونی ، بیسکویت، غالات صابحانه و دیگر مواد نشاستهای است، در طبقه اول قرار دارند که بزرگترین بخش هرم است. این گروه، کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر و همچنین ویتامینهای خانواده B و املاحی چون آهن و پروتئین مورد نیار بدن ما را تامین می کند . طبقه دوم گروه سبزی ها و گروه میوه ها است که در درجاه دوم اهمیت قرار دارد. این گروه تامین کننده املاح و ویتامین مورد نیاز ماست از جمله ویتامین C و A و املاح کلسیم و منیزیم و پتاسیم همچنین تامین کننده فیبر نیز می باشد .

دانلود-طرح-توجیهی-گرانول-آماده-طبخ-گندم
دانلود-طرح-توجیهی-گرانول-آماده-طبخ-گندم

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۴۲ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه دالود کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید ماسک تنفسی نانو فیلتر

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : ماسک تنفسی نانوفیلتر

موارد کاربرد : تصفیه هوا

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۹ میلیون عدد در سال

مواد اولیه مصرفی : پلیمر اکریلیک و منسوج نبافته

اشتغال زایی : ۳۷ نفر

تولید ماسک تنفسی نانو فیلتر
تولید ماسک تنفسی نانو فیلتر

فیلترها براساس اندازه منافذشان دسته بندی می شوند و بر این اساس به میکروفیلترها آلترافیلترها و نانوفیلترها دسته بندی می شوند. نانوفیلتراسیون در اصل فیلتراسیون با فشار پایین تر از اسمز معکوس است، بنابراین قیمت تمام شده نانوفیلترها و انرژی مصرفی کمتر است. نانو فیلتراسیون یک روشی است برای جداسازی اوراندن به کمک فشار. پروسه ی فیلتراسیون روی یک جدا کننده ی انتخابی که به شکلی غشانیمه تراوا زیستی است اتفاق می افتد. نیروی محرکی که موجب جداسازی میشود بدلیل اختلاف فشاری است که میان خوراک و فیلتر وجود دارد. به خاطر گزینش پذیری غشا یک یا تعدادی از اجزا سازنده نامحلولی توسط غشا نگهداشته میشوند گرچه نیروی محرک وجود دارد. آب و موادی که وزن مولکولی زیر ۲۰۰D را دارند می توانند از لایه ی جدا کننده ی نیمه تراوا نفوذ کنند زیرا غشاهای نانو فیلتری گزینش پذیری برای باردار کردن اجزای نامحلول دارند که یونهای تک ظرفیتی می توانند از غشا عبور کنند و یونهای چند ظرفیتی و دواارزشی باز می گردند. در بررسی های اخیر در آفریقای جنوبی مشاهده کردند در تستی که نانو فیلتراسیون پلیمری را با روش اسمز معکوس ترکیب کردن آبهای زیرزمینی را از بدمزه وشورمزه شدن حفاظت کردند. این روش ها آب قابل شرب را تهیه کرد اما با پیش بینی محققان به این مطلب رسیدند که اسمزمعکوس اکثریت مواد محلول در آب را از آن جدا می کرد و نهایتا آبی بدون مواد مغذی حیاتی و ضروری داشتیم-مانند یونهای منیزیم و کلسیم و… – به خاطر همین موضوع محققان مواد مغذی به آب اضافه کردن تا میزان مواد محلول آب شرب را به حد استاندارد آب مصرفی برسانند.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۴۵ صفحه

  • علی همتی

طرح توجیهی بازیافت پارچه ضایعاتی

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : الیاف بازیابی شده از بازیافت پارچه ضایعاتی

موارد کاربرد : موکت نمدی ، کفپوش خودرو ، منسوجات سازه ای بی بافت

ظرفیت طرح : ۴۷۰۰ تن در سال

اشتغال زایی : ۴۸ نفر

طرح توجیهی بازیافت پارچه ضایعاتی
طرح توجیهی بازیافت پارچه ضایعاتی

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری

ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود

 

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحات : ۵۱ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه خرید کلیک کنید

  • علی همتی

خلاصه :

شیره خرما یا SyTup عبارت است از مایع غلیظی که در نتیجه پرس کردن و حل شدن شیره و شربت آن در آب و عمل دیفرزیون بدست میآید. این مایع تمامی خواص خرما را داراست و معمولا بطور متوسط ۵۰٪ بریکس در ان وجود دارد. ارزش غذائی بسیار بالای خرما و فساد ناپذیری این شیره، علت اصلی تولید این ماده است.

پروژه کارآفرینی تولید شیره خرما
پروژه کارآفرینی تولید شیره خرما

برای تولید محصولی به روش دیفوزیون در این طرح مراحل چند گانه ای مد نظر است این مراحل عبارتند از: انتخاب مواد اولیه ضد عفونی و نگهدارش مواد اولیه در سردخانه

سورتینگ و تفکیک نخاله

خرد کردن

پخت و دیفوزیون تفکیک و سانتریفیوژ چرخشی، تفکیک مواد جامد از شربت مایع فیلتراسیون نهائی شربت یا شیره رقیق

پیشی گرم تغلیظ

رنگبری و تغلیضی نهائی، جهت تولید شربتهای غلیظ و بدن رنگ با استفاده از کربن فعالی.

بسته بندی.

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحه : ۲۳ صفحه

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید فوم سقفی

خلاصه طرح توجیهی :

پلاستوفوم یا فوم، محصول ارزشمندی است با ارزش افزوده بالا که جزو محصولات پائین دستنی صنایع پتروشیمی کشور محسوب می گردد. این ماده عمدتاً به عنوان عایق، سبک ساز و ابزاری جهت نماسازی سبک بکار گرفته می شود. این ماده به واسطه متخلخل بودن و حجم بالا و در عین حال وزن بسیار کم خود، می تواند طیف وسیعی از نیازمندیها را در ارتباط با حجم سازی و عایق بندی مرتفع کند. پروسه ساده تولید این محصول و ارزش پائین دستگاهها و ماشین آلات آن باعث گردیده تا متناسب با موقعیت و امکانات منطقه و استان بوشهر، خصوصاً امکانات و مواد اولیه فراوری شده در پارس جنوبی به عنوان یکی از مناسب ترین طرحهای پائین دستی پتروشیمی انتخاب گردد.

طرح توجیهی تولید پلاستوفوم
طرح توجیهی تولید پلاستوفوم

روش تولید این محصول شامل ۵ مرحله بصورت چرخه است. این مراحل عبارتند از:

مرحله نوع سازی: ترکیب کردن مواد اولیه به نسبتهای خاص باعث تولید شربت خاصی می شود. این شربط خاصی در معرض هوا متورم شده و شکل قالب را بخود می گیرد. در این مقطع قالبهای بزرگ و یا کوچک حسب نیازهای بعدی بکار گرفته می شوند.

مرحله برش کاری: در این مرحله بلوکهای پلاستوفومی تولید شده بوسیله وایرهای برش بریده می شوند. برای بدت آوردن حجم های متفاوت و قابل حمل این مرحله انجام می پذیرد.

با خرد کن: در این مرحله ضایعات حاصل از مراحل مختلف برش کاری مجدداً خرد شده تا در مراحل بعدی به پروسه تولید فوم عودت داده شوند.

تبدیل به فوم: ضایعات خرد شده در استوانه فشار قرار می گیرند در این قسمت فومها آماده برای بکار گیری در قالب های دیگری می شوند.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۲۳ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی تولید فوم سقفی روی دکمه خرید کلیک کنید

  • علی همتی

خلاصه طرح توجیهی :

بویه های صیادی محصول مورد نظر دراین طرح می باشد. این محصول کاربرد مشخص و معینی داشته و صرفاً جهت شناور ماندن تورهای ماهیگیری و یا ابزارهای صیادی بر روی آب مورد استفاده قرار می گیرند. برای استفاده از بویهها آنها را متناسب با وزن تورهای مورد استفاده و عمق مد نظر صیاد برای بکارگیری تور، انتخاب، و با استفاده از نخهای پلاستیکی در فواصل مشخصی به ترتیب متصل می سازند. بکارگیری بویهها تخصصی و مهارت خاصی را طلب نمی کند و صرفاً استفاده از شماره تورهای تولیدی معین کننده نوع و اندازه بوییه مورد نیاز می باشد. استفاده از آنها در صیادی سنتی، صرفاً به تجربه و شناخت افراد از تورهای صیادی است. در صیادی صنعتی و تورهای عریض صیادی، وضع به گونه دیگری است و بویهها نقش حساسی را ایفا می کنند. استفاده از طیف متنوع اندازه و وزن و میزان شناورسازی ترکیب بویهها موضوع بسیار با اهمیتی است. چنانچه با استفاده غیر صحیح از آنها تورها در آب به هم پیچیده شده و تور از حیث انتفاع خارج می گردد.

طرح توجیهی تولید بویه صیادی
طرح توجیهی تولید بویه صیادی

بازار مصرف: عمده مصرف کنندگان بویه های صیادی را صیادان و ماهیگیران تشکیل می دهند. مشخصاً آمار معینی برای میزان مصرف بویه های صیادی وجود ندارد. اما میزان تور مصرفی صیادان را می توان با استفاده از تعداد شناورها و تقریبا خرابی تور و تولید تور توسط تولید کنندگان استانی تقریب زد.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۲۸ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی تولید بویه صیادی روی دکمه خرید کلیک کنید

  • علی همتی

طرح توجیهی تولید قطعات شناور دریایی

خلاصه طرح توجیهی :

در خصوصی اشتغال و نیز اجرای پروژههای اشتغال زا مطالب گوناگونی در سطح رسانه ای جامعه مطرح و در بین افراد مورد بحث قرار گرفته است. آنچه مهم و قابل تاکید می باشد این است که اشتغال زایی و ایجاد واحدهای تولیدی باید بر اساسی روند توسعه منطقه ای و نهایتاً در راستای اقتصاد ملی قرار داشته باشد. چنانچه این اصول اصلی و اولیه رعایت نگردد اولاً در راستای تاثیر مثبت اقتصادی دچار خدشه شده و ثانیاً در رابطه با تامین مواد اولیه و بازار فروش مشکلاتی پیش روی پروژهها قرار می گیرد. اهمیت صنایع دریایی از نظر اشتغال زائی و ارزش افزوده حاصله به همراه خصوصیت ویژه وابستگی کمتر به عوامل خارجی همواره در استانهای ساحلی از دید برنامه ریزان و سیاستگذاران اقتصادی دور نمانده است. خصوصاً نقش ویژه این صنعت در جلوگیری از انتقال ارز جهت تعمیرات شناورها در کشورهای دیگر بالاخصی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، مهم خواهد می باشد.

طرح توجیهی تولید قطعات شناور دریایی
طرح توجیهی تولید قطعات شناور دریایی

این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :

معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول
ماشین آلات
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات
تاسیسات
وسائط نقلیه
تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
مراجع
پیوست ها ( بخش نامه های مربوط به قوانین واردات و صادرات )

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:PDF

تعداد صفحات:۲۹

برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه خرید کلیک کنید

  • علی همتی